open van 12 tot 17 uur

Sabine PlamperSabine Plamper (1972) werkt als fotograaf en docent in Amsterdam. Tijdens haar interdisciplinaire studie Culturele Pedagogie aan de Universiteit van Hildesheim houdt zij zich bezig met uiteenlopende vakgebieden als fotografie, kunst, pedagogie en filosofie. Haar fotografisch werk omvat zowel kunstzinnige en sociale projecten als werk in opdracht. Zo schreef zij samen met Annet Weterings het studieboek Begrijpen met je handen een andere kijk op kind en creativiteit (2016).
Met collega-kunstenaar Titia Sprey heeft Plamper de praktijkscholing Atelier in een koffer ontwikkeld voor scholen, kindercentra en culturele instellingen. De training geeft in theorie en praktijk antwoord op de actuele vraag naar creatief onderwijs van jongs af aan en focust op de belangrijke rol van de volwassene als begeleider. Naast boost-workshops geeft Plamper ook inspirerende lezingen, die een extra verdiepend karakter kunnen krijgen door de combinatie met een praktijkgedeelte.
Haar eigen, creatieve werk laat zich moeilijk onder één noemer vangen. Het gaat vooral om studiowerk; bij haar vind je niet gauw een landschapsfoto of een portret waarin de werkelijkheid gevangen wordt. Iedere opname wordt uit en te na voorbereid en geconstrueerd. Niets is wat het lijkt, ook al is het herkenbaar. Het gaat altijd om het esthetisch construct en daartoe zet zij de realiteit altijd naar haar eigen hand.
Sabine Plamper woont en werkt in Amsterdam.

Momenteel niet beschikbaar werk

Z.t. (dweil)
€ 1.666,00 /
€ 17,00
HEIMAT Boom 3 (rots)
€ 1.680,00 /
€ 17,00
Balance -serie Figuren-
€ 1.200,00 /
€ 14,00
Kunstuitleen Online created by Trilobiet